Hvordan kjøpe Ethereum?

Om man er fersk på kryptovaluta er det ikke sikkert du vet hvor, eller hvordan du kan kjøpe Ethereum, det vil du få en god forklaring på om du leser denne artikkelen!

Ethereum er en blockchain-plattform utviklere lager applikasjoner på.

Tokenet til Ethereum kalles for Ether, det brukes som betalingsmiddel når du skal kjøpe andre kryptovalutaer eller ICO. Videre kan Ether være en smart investering for de som tror at Ethereum vil være plattformen for applikasjoner fremover.

Hvor kan du kjøpe
Ethereum?

Vi anbefaler deg at du kjøper både Bitcoin og Ethereum på kjente plattformer som en av disse:

  • Coinbase
  • Plus500

Coinbase er et av de mest kjente stedene du kan kjøpe kryptovaluta, de har holdt på i mange og er kjent for å være en seriøs aktør.

Registrer deg hos Coinbase, dette er veldig enkelt, som å opprette en bankkonto. Du legger inn navn, adresse og får en epost der du må verifisere deg selv. For å få kontoen godkjent må du lastet opp en scan av enten førerkort eller pass, dette må til som en del av Coinbase sin Know Your Customer prosedyre. (Dette er helt standard hos alle seriøse nettsted hvor du kan kjøpe og selge kryptovaluta.)

Du kan fylle på kontoen din enten med kortbetaling, eller overføring fra den ordinære bankkontoen din, gjør det du selv synes er mest hensiktsmessig.

PS: Om du betaler med kort er Ethereum tilgjengelig på kontoen din etter få minutter slik at du kommer raskt i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *